Yuneec.bg Yuneec.bg

Меню

Често задавани въпроси за дрон с камера Yuneec Typhoon H

Какъв е обхватът на вградения ултразвуков сензор за избягване на препятствия на дрон Yuneec Typhoon H?

Обхватът на ултразвуковия сензор е 1.5 метра. При включен сензор Typhoon H ще лети с по-бавна скорост. Хексакоптерът ще спре движението си, когато засече препятствие.

  

Какъв е обхватът на Typhoon H при идеални условия?

Обхватът на Typhoon H с дистанционно управление ST16 при идеални условия е 1600 метра. Моля не забравяйте че в някои райони може да има ограничения за пилотиране на дистанционно управляеми въздухоплавателни средства. Основните зони с ограничения за пилотиране на дронове можете да видите в статията „Как да пилотираме дрон безопасно“

 

Какви интелигентни режими на полет има дрон Yuneec Typhoon H?

Интелигентните режими на полет са: Orbit Me, Point of Interest, Curve Cable Cam, Journey, Follow Me, Watch Me, Dynamic Return to Home и Auto Take Off. Подробна информация за всеки един от режимите можете да видите ТУК>>>, в раздел „Режими на полет“.

 

Как работи интелигентният режим Dynamic Return to Home на Typhoon H?

Интелигентният режим на полет Dynamic Return to Home позволява да се движите докато пилотирате Typhoon H. Активирайки Dynamic Return to Home дронът ще се върне до вашата настояща позиция, вместо до там, откъдето е излетял. В допълнение на това, докато Typhoon H е в интелигентен режим на полет Dynamic Return to Home може да го пилотирате, избирайки крайната позиция на кацане. За повече информация можете да се свържете с нас на посочените контакти, или да посетите някой от нашите магазини за дронове в Пловдив, София и Варна.

 

Какви вградени функции за безопасно пилотиране има Yuneec Typhoon H?

С помощта на вградения GPS, Typhoon H установява Smart Circle периметър от 8 метра в диаметър от пилота, който периметър гарантира безопасността на пилота при кацане и излитане. Дрон Typhoon H е препрограмиран да не лети на височина по-висока от 122 метра, както и има предварително зададени места, които са забранени за летене (no fly zones). 


Какви са предимствата на шестте ротора на хексакоптера Typhoon H?

Шестте ротора на летателната платформа Typhoon H позволяват спокойно кацане дори и ако един от тях откаже. Конфигурацията на този дрон гарантира по-стабилен и прецизен полет, както и по-голяма устойчивост при полет във ветровито време и промяна на атмосферното налягане.

 

Може ли триосно стабилизираната, жироскопна камера на дрона да се върти на 360°?

Триосно стабилизираната, жироскопна CGO3+ камера на дрон Yuneec Typhoon H може да се върти на 360°свободно, без ограничение. В комбинация с прибиращия се колесник, пилотът може безпроблемно да заснема перфектни панорамни кадри.

 

Какви са предимствата на прибиращия се колесник на Typhoon H?

Колесникът на Typhoon H се прибира по време на полет за да се използват напълно възможностите на триосно стабилизираната, жироскопона CGO3+ камера, въртяща се на 360°.  Тази функционалност спомага и за по-прецизната и бърза работа на дрона при използване на интелигентните режими на полет.

 

Какви са предимствата от системата за лесно монтиране на пропелери на Typhoon H?

Typhoon H е разработен с изцяло нова система монтиране на пропелери, която позволява това да става бързо и лесно. С тази система, пропелерите за перфектно осигурени при полет, а времето, за което дронът се приготвя за полет е сведено до минимум.


Какво е дистанционното управление на Typhoon H?

В стандартния комплект на Typhoon H е включено дистанционно управление ST16 тип „наземна станция“, с операционна система Android. Дистанционното управление ST16 позволява пълен контрол над Typhoon H, докато заснемате снимки и видео с изключителна лекота. На седем инчовия вграден екран на дистанционно управление ST16 може да гледате видео в реално време с HD резолюция 720p.

 

Как работи режимът Team Mode на Typhoon H?

Този режим дава възможност едно дистанционно управление да свърже към Typhoon H и едно към CGO3+ камерата едновременно. По този начин оператор и пилот работят като едно цяло. Най-често този режим се използва като комбинация на дистанционно управление Yuneec ST16+ и Yuneec Wizard.

 

Какви са подобренията на камера за дрон Yuneec CGO3+?

Обективът на CGO3+ е изцяло нов. Нещо повече, триосно стабилизирана, жироскопна CGO3+ заснема изключително стабилни и ослепителни снимки, докато се върти свободно на 360°, като предлага и възможността за ръчни настройки.

Ъгълът на заснемане на обектива на CGO3+ е 115°, който предава видео в реално време в HD резолюция от 720p. Камерата заснема видео в 4K резолюция с 30fps (кадъра в секунда) или Slow motion видео в 1080P резолюция с до 120fps (кадъра в секунда).

 

Какво е времето за полет на Typhoon H?

Времето на полет на Typhoon H, докато CGO3+ камерата заснема видео в 4K резолюция е 25 минути. Yuneec са помислили за потребителите с по-високи изисквания и затова Стандартен комплект се предлага с една батерия, докато Комплектът с раница и Комплектът с раница и Intel RealSense имат включени по две батерии.

 

Каква е максималната скорост при полет на Typhoon H?

Максималната скорост при полет на Typhoon H в режим Angle Mode e 50 км/ч, 70 км/ч в режим Follow Me, а в останалите интелигентни режими на полет максималната скорост на летене е 20 км/ч. Максималната скорост на издигане е 5 м/с, а максималната скорост на спускане е 3 м/с.


Каква е разликата между дроновете Yuneec Typhoon H и Yuneec Q500 4K?

Typhoon H може да бъде оборудван със система за автоматично избягване на препятствия, използваща технологията на Intel RealSense. Всеки модел на Typhoon H има вграден ултразвуков сензор, който му позволява да разпознава препятствия, което от своя страна осигурява стабилно и безопасно пилотиране. Допълнително Typhoon H има и интелигентни режими на полет – Orbit Me, Point of Interest, Curve Cable Cam, Journey, Follow Me, Watch Me, Dynamic Return to Home и Auto Take Off.

По време на полет колесникът на Typhoon H се прибира, което позволява на камерата свободно да заснема снимки и видео на 360°.

 

Може ли на Typhoon H да се добавят аксесоари?

Дизайнът на Typhoon H позволява да се добавят аксесоари, като за някой от тях е необходимо това да стане от упълномощен сервиз.

 

Какво означава „H“ в Typhoon H?

„H“ е съкратено от hexacopter (хексакоптер). Typhoon H има шест ротора.

 

Какъв размер е Typhoon H и какъв размер е Q500 4K?

Размерите на Typhoon H са: 310 x 457 x 520 В х Ш х Д (мм). Тегло при излитане: 1900 гр.

Размерите на Q500 4K са: 210 x 420 x 420 В х Ш х Д (мм). Тегло при излитане: 1700 гр.

 

Удобен ли е за съхранение Typhoon H?

Typhoon H разполага със система за бързо и лесно монтиране и демонтиране на пропелери. Всяко рамо на Typhoon H се сгъва за удобно и лесно съхранение в специално предвидената за това раница. Въглеродните нишки, използвани в конструирането на Typhoon H му придават изключителна здравина и лекота.

© 2003-2019 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Дизайн и програмиране: StudioX